Import-Export


Import

U wilt een auto importeren uit buitenland? Bijvoorbeeld een auto kopen in Duitsland en deze invoeren in Nederland. Het invoeren van buitenlandse auto’s is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Auto Mak heeft in de afgelopen tijden veel auto’s geïmporteerd en wij kennen daardoor het hele proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen!

Auto Mak hanteert een transparante werkwijze voor het importeren van uw volgende importauto en alles wat daarbij komt kijken. De dienst die wij bieden richt zich volledig op het begeleiden door dit traject heen. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij een toegevoegde waarde te bieden. Van de oriëntatie tot het wegrijden in uw importauto op een Nederlands kenteken.

Zo komen er een aantal aspecten bij kijken. Onder meer door het opstellen van uw BPM aangifte rapport (en eventueel koerslijst of taxatie) of het leveren van een tijdelijke kenteken en verzekeren voor het zelf over rijden van uw importauto. Wilt u een auto importeren uit het buitenland en zijn er een aantal zaken voor u onbekend? Twijfel dan niet en neem contact op met auto Mak.

 

Export

Veel mensen die over een oudere wagen of over een wagen met een hoge km stand beschikken, willen deze graag bij verkoop exporteren naar het buitenland. Het motief voor exporteren is dan voornamelijk om het voertuig niet te willen verkopen onder de vraagprijs. Ook het vinden van een potentiële koper in het buitenland is dan ook een obstakel.

Auto Mak is een gespecialiseerd bedrijf in het inkoop en verkoop van auto’s. Zo worden taxi’s bijvoorbeeld die in Nederland door verschillende chauffeurs intensief worden gebruikt, veelal geëxporteerd naar het buitenland. Veelal worden dit soort auto’s in Nederland voor een veel te lage prijs verkocht, omdat de vraag dus opmerkelijk lager ligt vergeleken het buitenland. En als we dan ook nog eens kijken naar het bedrag dat nog terugbetaald moet worden aan de Belastingdienst aan BPM, ligt de overgebleven prijs vaak onder de vraagprijs wat men eerst voor ogen had.

Bent u van plan om uw auto te exporteren en bent u benieuwd voor hoeveel uw auto u zal opleveren bij het exporteren ervan? Twijfel dan niet en neem contact op met Auto Mak. Want Auto mak regelt het gehele export procedure voor u! Van het voertuig vrijwaren tot het exporteren ervan. U hoeft dus alleen langs te komen met uw voertuig en wij zullen u vertellen wat u er in euro’s terug voor zult krijgen. Bij een overeenkomst verkoopt u de auto aan ons, zodat wij dit kunnen exporteren naar het buitenland.